Monipalvelutyöntekijä Kemin Kaivokselle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2021
Etsimme nyt monipalvelutyöntekijää Outokummun Kemin kaivokselle. 

Työpäiväsi muodostuvat puhtaanapito- ja tarjoilutehtävistä mielenkiintoisessa ja haastavassa teollisuusympäristössä. Työaika on arkisin klo 6-14 ja työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo aikaisempaa kokemusta joko siivoustehtävistä tai ravintolatyöstä tai ainakin olet innokas oppimaan molemmat. B-ajokortti ja uskallus ajaa erityisissä olosuhteissa on edellytys tehtävässä toimimiselle, sillä työhön kuuluu autolla ajoa kaivoksella. Tarvitset työssäsi myös hyvää fyysistä peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentelytaitoja sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn mukavilla työajoilla. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia sekä koulutus- ja valmennusohjelmien kautta, että liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai oheisen linkin kautta 30.9.2021


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fiwww.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot