(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä keittiötyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Etsimme MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ pohjoismaiseen pankkiasiakkuuteen Helsingin Vallilaan. 

Tehtävässä vastaat astiahuollosta sekä muista avustavista keittiötöistä tai siivoustehtävistä suuren ja vaativan asiakkuutemme ravintoloissa. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 07-17 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 6 tuntia päivässä ja 30 tuntia viikossa.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta ravintolassa työskentelystä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa ja joko suomen tai englannin kielen taitoa. 

Hae tehtävään viimeistään 2.8.2019 osoitteessa www.iss.fi

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -