(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä keittiö- ja siivoustyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä ja tarkalla työotteella varustettua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ keittiötöihin ja siivoukseen Pornaiseen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Tässä tehtävässä vastaat keittiön aputöistä ja siisteydestä päiväkotiympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, työajan ollessa arkisin kello 10-18. Vaihtoehtoisesti on myös mahdollisuus työkiertoon, jolloin tehtävät koostuisivat siivoustehtävistä päivävuoroissa.

Edellytämme tehtävään alalle soveltuvaa koulutusta, kuten kokin tai laitoshuoltajankoulutusta, sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Erityisesti toivomme, että sinulla on tuntemusta erikoisruokavalioista. Lisäksi tarvitset hygieniapassin ja suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Eduksi katsomme englannin ja ruotsin kielen osaamisen. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä iloista asennetta työntekoon. Päiväkotiympäristön vuoksi tehtävään valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

ISS:llä saat hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.7.2019 ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -