(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä keittiö- ja siivoustyöhön
Attendo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Etsimme Attendon hoivakotiin vakituiseen työsuhteeseen MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ KEITTIÖ- JA SIIVOUSTÖIHIN.

Tässä työssä korostuu monipuolisuus. Työtehtäviin kuuluu ruuan valmistus hoivakoti Muurain asukkaille. Saat olla kokin apuna valmistamassa ruokaa Attendo Tupurin keittiössä kotimaisista raaka-aineista. Ruuassa on korkea omavalmistusaste, joten saat olla mukana loihtimassa asukkaille itse tehtyä ruokaa ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa ja terveyteensä hyvillä ja kattavilla mauilla.

Päivittäiseen työnkuvaan kuuluu myös ruoan kuljetus Tupurista Muuraintielle, jossa vastaat ruoan esillelaitosta, tarjoilusta ja jälkisiivouksesta. Työpäivä jatkuu hoivakodin siivoustehtävissä, kunnes päivän päätteeksi palaat auton ja kuljetuslaatikoiden kanssa takaisin Attendo Tupuriin.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin, mutta ajoittain saattaa olla myös viikonloppuvuoroja. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin. Työ edellyttää myös hygieniapassia, laitoshuoltajan tutkintoa, riittävää suomen kielen taitoa sekä ajokorttia.

Hoivakodissa työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Työntekijät ovat innostuneita ja heillä on sitoutunut asenne työhön. Henkilöstöetuihin kuuluvat mm. edullinen henkilöstöruokailu, etuja eri liikuntakeskuksiin ja etuja Fennian vakuutuksista.

Lue lisää osoitteessa https://attendokeittio.fi/rekry/.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruoan ja siisteyden kautta! Attendo tarjoaa töitä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä alallasi ja työssäsi.

Huomioithan, että otamme hakemuksia vastaan ainoastaan järjestelmän kautta. Hae pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Linda Nevanpää puh. +358503080932 maanantaina 18.3.2019 klo 10-11 tai Riia Rantakivi puh. +358504114334 perjantaina 22.3.2019 klo 9-11.
Edellytykset työnsaannille:

  • Laitoshuoltajan tutkinto
  • Hygieniapassi
  • Riittävä suomen kielen taito
  • Ajokortti

    Edellytykset työnsaannille: Laitoshuoltajan tutkinto, Hygieniapassi, Riittävä suomen kielen taito, Ajokortti