(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä Kauhajoelle kesäksi 2019
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019
Ovatko elokuun suunnitelmat vielä tekemättä? Vietä kesäsi duunISSa!

Etsimme Kauhajoelle elokuun ajaksi kesätyöntekijää monipalvelutehtäviin. Monipalvelutyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous, ruoanjakelu sekä neuvottelutiloihin tilattujen kahvittelujen jako. työaika on arkisin kello 8-16 ja työtunteja tehtävässä kertyy 7,5h päivässä ja 37,5h viikossa.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Näiden lisäksi sinulla tulisi olla hygieniapassi sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Alan koulutus lasketaan eduksi.


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse rahaa kesän rientoihin tai syksyn säästöihin. KesäduunISSa olet meille yhtä tärkeä tiiminjäsen kuin kuka tahansa muukin. Jokainen ISSläinen saa perehdytyksen tehtäviinsä ja ammattitaitoisen tiimin tuen jokaisessa käänteessä.


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä sekä katso tunnelmia kesätyöpaikoistamme YouTubesta.


Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.5.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.