(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä Jyväskylän Rautpohjaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Etsimme reippaalla asenteella varustettua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ teollisuuskohteeseen JYVÄSKYLÄN RAUTPOHJAAN.


Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta teollisuuskohteen toimisto- ja tuotantotiloissa. Pääsääntöisten siivoustehtävien lisäksi työ sisältää myös muita kiinteistön ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin 4 - 17 välillä. Työaika on päivittäin 7,5 tuntia ja työsuhde tulee olemaan kokoaikainen (37,5h/viikko) sekä vakituinen. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä töitä saattaa olla sopimuksen mukaan tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Katsomme eduksesi aikaisemman siivousalan työkokemuksen sekä sopivan koulutuksen tai keskeneräiset opinnot. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Katsomme myös eduksesi suoritetun työturvallisuuskortin, ajokortin ja hygieniapassin.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä tarjoamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 15.7.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -