Monipalvelutyöntekijä, Jatsi Oy Nummiruukun päiväkoti, Järvenpää
Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Haemme Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy:lle monipalvelutyöntekijää vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Nummiruukun päiväkotiin.

Nummenkylän päiväkodissa toimii seitsemän lapsiryhmää. Lapsia Nummenkylään mahtuu yhteensä noin 122. Kaksi esiopetusta järjestävää ryhmää toimivat erillisessä ”Nummiruukun” rakennuksessa. Etsimme nyt monipalvelutyöntekijää, joka vastaa päiväkodin ateria- ja siivouspalveluiden hoitamisesta. Monipalvelutyöntekijänä tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • eri aterioiden valmistus ja esillepano; lounasruoka tulee keskuskeittiöltä valmiina, aamupala valmistetaan paikan päällä
  • erityisruokavalioista huolehtiminen
  • yhteistyö päiväkodin muun henkilöstön kanssa
  • astiahuolto
  • keittiön omavalvonnasta huolehtiminen
  • päiväkodin laitoshuollon työt

Haemme työhön kokenutta siivous- ja ruokapalvelun ammattilaista, joka hoitaa työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella. Edellytämme sekä laitoshuoltajan- että catering-alan perustutkintoa tai tehtävään soveltuvaa, vähintään parin vuoden työkokemusta sekä siivous- että ateriapalvelualan tehtävistä, hyvää suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Lisäksi toivomme, että olet joustava, osaat organisoida itsenäisesti omaa työtäsi ja otat alan ammattilaisena monipuolisetkin työprosessit haltuun. Omaat myös hyvät vuorovaikutustaidot ja vakuutat asiakaspalvelutaidoillasi sekä pienen hoitolapsen että päiväkodin muun henkilökunnan.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

  • Työsuhdemuoto: Vakituinen ja kokoaikainen
  • Työajat: ma-pe klo 7-15:09
  • Palkka: AVAINTA-työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi Jatsi Oy tarjoaa henkilöstölleen kattavat henkilöstöedut!
  • Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Eikö kuulostakin hyvältä - kiinnostuitko? Lähetä työhakemus ansioluettelon kera samantien! Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde tehdään suoraan Jatsi Oy:n kirjoille, Barona toimii rekrytoinnissa kumppanina.

#työtäunelmasieteen #itsesinäköinentyö #barona

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta- Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot