(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä Järvenpäähän
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Etsimme reipasta MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme JÄRVENPÄÄHÄN.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo sekä ratkaisukyky. Kaikessa toiminnassamme näkyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne ja aito välittäminen.


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteen ylläpitosiivouksesta toimisto- ja teollisuusympäristössä. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat vaihtelevasti myös kohteen postitus-, aula-, ympäristö- ja tilapalvelut. Työskentelyajat sijoittuvat arkipäiville klo 5 – 14 välille. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta katsomme eduksesi alan koulutuksen ja työkokemuksen asiakaspalvelu- tai siivoustyötehtävistä. Etsimällämme huipputyypillä on ratkaisukykyä, tarkka työskentelyote sekä positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Katsomme myös eduksesi työturvallisuuskortin sekä suoritetun vartijakortin.


Me tarjoamme aina turvallisen työympäristön sekä ergonomiset ja ajantasaiset työvälineet. Lisäksi saat tueksesi asiantuntevan ja ammattitaitoisen tiimin tuen, jolla on ratkaisukykyä tuottaakseen asiakkaillemme aina laadukasta palvelua. Me ISS Palveluilla tarjoamme etenemis- sekä kouluttautumismahdollisuuksia työntekijöillemme. Käy lukemassa lisää osaamisen kehittämisestä ISS Palveluilla täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.3.2020 ja haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä 30.3.2020 tai sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -