(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä Jämsään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019
Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Jämsään.

Monipalvelutyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu hoiva-alalla toimivan asiakkaamme tilojen ylläpitosiivous ja sisälogistiikkapalvelut kuten varaston ylläpitoa, tavaroiden tilausta sekä kuljettamista. Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen. Töitä tehdään arkisin klo 6-14 välillä. 

Aikaisempi kokemus siivoojan työstä katsotaan eduksi, mutta aikaisempaa kokemusta enemmän arvostamme hakijoilta halua oppia ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työssäsi tarvitset hyvää fyysistä peruskuntoa ja aurinkoista palveluasennetta. Edellytämme työhön valitulta hyvää suomen kielen taitoa, B-ajokorttia sekä oman autoa kohteiden välillä kulkemiseen.

Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.5.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, https://www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


- ISS on savuton työpaikka -