(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä Iittalaan (327)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Haemme Sodexon palvelukseen Iittalaan

MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

Toimipaikkamme Iittalassa on pienehkö henkilöstöravintola, jossa käy päivittäin 60-70 lounasasiakasta. Lisäksi toimitamme noin 35 annosta kahteen toimipaikkaan Hämeenlinnan alueella.

Työtehtäviäsi ovat mm:
- kassa- ja asiakaspalvelutehtävät
- kahvila- ja tilaustarjoilutuotteiden valmistaminen ja toimittaminen neuvotteluhuoneisiin
- salaattien valmistus
- lähetävän ruuan pakkaus ja kuljetus autolla toisiin toimipaikkoihin 
- omavalvonta
- astiahuolto ja keittiön puhtaanapitoon liittyvät tehtävät

Odotamme

Sinulla on
- tehtävään soveltuva ravintola-alan koulutus, esim. kokki
- aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- ajokortti
- hygieniapassi

Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja olet iloinen, sosiaalinen ja oma-aloitteinen persoona. Olet kiinnostunut opettelemaan tilaus- ja tuotannonohjausjärjestelmämme ja tarvittaessa valmis sijaistamaan kokkia. 

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.00-16.00 välillä aluevastaava Marja Saartenkorpi p. 050 336 2439 tai s-postilla marja.saartenkorpi@sodexo.com