Monipalvelutyöntekijä hoiva-alan kohteeseen Kiiminkiin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Etsimme nyt vastuuntuntoista ja reippaalla työotteella varustettua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ hoiva-alan asiakaskohteeseemme KIIMINKIIN.

MIKSI ISS PALVELUT?
Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Osallistamme henkilöstöämme kehittymään monipuolisilla menetelmillä sekä kartoitamme aktiivisesti henkilökohtaisia urapolkuja ja tuemme myös tutkintotavoitteista kouluttautumista. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla. ISS Palveluilla sinulla on työsi tukena ammattitaitoiset kollegat sekä ison talon etuina laadukkaat prosessit ja työkalut, joiden kehittämiseen pääset osallistumaan myös itse aktiivisesti. Tarjoamme paikan, jossa voit kasvaa!

TYÖNKUVASI
Tässä tehtävässä huolehdit sinulle nimetyn asiakaskohteen siisteydestä sekä ateriapalvelun monipuolisista tehtävistä Kiimingissä. Työtehtäviisi kuuluu osin myös ruoan valmistusta, joten toivomme keittiötyöskentelyn olevan sinulle jo tuttua ja hallitset ruoan valmistuksen perusteet. Tämä kohde on toiminnassa seitsemänä päivän viikossa, ja työntekijämme työskentelevät tehtävissään aamu- ja iltavuoroissa työvuorolistan mukaisesti klo 6–19.30 välisenä aikana viikon jokaisena päivänä. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen (37,5 h/vk), toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?
Etsimme sinua, motivoitunut ja reipas osaaja, joka ymmärrät laadukkaan työsi merkityksen ja teet sen asiakkaan tarpeita arvostaen. Monipuolinen osaamisesi on valttikorttisi ja omaat jo työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään parin vuoden ajalta sekä hygieniapassin. Puhtauspalvelu- tai catering-alan koulutuksen ja voimassa olevan työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Kohteen asiakaspalvelukieli on suomi, joten suomen kielen taito on välttämätön.

KIINNOSTUITKO TEHTÄVÄSTÄ?
Hienoa, toivottavasti kuulemme sinusta lisää jo tänään! Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.9.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot