(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä Hiukkavaaraan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020
 

Etsimme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ reippaaseen työporukkaamme Oulun Hiukkavaaran monitoimitaloon.

Tässä tehtävässä vastaat monipuolisesti koulu- ja päiväkotiympäristön siisteydestä ja avustavista keittiötehtävistä. Työtä tehdään säännöllisesti kahdessa vuorossa, ma-pe klo 6-13.30 ja 13–20.30, työvuoro on 7,5h/päivä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.


Toivomme sinulla olevan aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja alan koulutuksen katsomme eduksesi. Arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta, työtä pelkäämätöntä asennetta ja ehdottoman hyviä tiimityöskentelytaitoja. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, hygieniapassin sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Huomioithan tämän kohteen olevan n.8 km päässä Oulun keskustasta (Tahtimarssi 3), ja bussiyhteydet eivät kulje jokaiseen työvuoroon sopivasti (aamu- ja myöhäinen iltavuoro). Tarjoamme sinulle vauhdikkaan ja turvallisen työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Mikäli monipuolinen, vakaa ja innostava monipalvelutyöntekijän työ kiinnostaa niin lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 15.7.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heinä-elokuun vaihteessa.


Valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002)- lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle, oppilaitokselle tai viranomaiselle.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi,www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -