Monipalvelutyöntekijä Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Haemme nyt tiimihenkistä ja tarkkaa MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme HELSINKIIN.


Työtehtävässäsi olet osa monipalvelutiimiä, jossa vastaat pääosin asiakaskohteen postituksesta (arkistointi, skannaus ja postien käsittely). Tehtäväsi voivat sisältää myös avustavia toimisto-, siivous- ja ympäristöpalveluiden (kierrättäminen, Sulo-astioiden kuljettaminen) tehtäviä.  Toivommekin, että olet tiimipelaaja, joka joustaa ja auttaa kollegoitaan tarvittaessa. Töitä on arkisin klo: 6-18 välillä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko).  

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti hyödyntäen moderneja ja digitaalisia perehdytys- ja koulutuspolkujamme. Käy tutustumassa perehdytys- ja koulutuspolkujemme digiloikkaan: https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan. Kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Katsomme eduksesi aikaisemman tehtävään sopivan koulutuksen. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä erinomaisen suomen- ja hyvän englanninkielen suullisen ja kirjallisen taidon asiakaspalvelutilanteiden vuoksi. Sinulla on myös ajantasaiset IT-taidot.


Tarjoamme luotettavan ja vastuullisen työpaikan. Mahdollistamme sinulle hyvät lähtökohdat työn tekemiseen perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla hyvät työvälineet. ISS Palveluilla panostamme talon sisäisiin urapolkuihin sekä kannustamme henkilöstöämme kehittymään monipuolisilla menetelmillä. Talon sisäisillä koulutuksilla kehitämme mm. henkilöstömme asiakaspalvelu, työturvallisuus- sekä vastuullisuusosaamista. Lisäksi kartoitamme aktiivisesti henkilökohtaisia urapolkuja ja tuemme myös tutkintotavoitteista kouluttautumista. Tule mukaan luomaan tiloja, joissa on hyvä olla.


Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 15.8.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot