(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä Espooseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Haemme nyt aurinkoista ja asiakaspalveluhenkisiä MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ vahvistamaan tiimiämme Mankkaalle.

Monipalvelutyöntekijänä huolehdit toimitilojen puhtauden ylläpidosta, työtehtävistä lähettämössä sekä toimit tarvittaessa aulapalvelutyöntekijänä, jolloin huolehdit vieraista ennennäkemättömällä tavalla. Vastaanotossa huomioimme asiakkaan heti hänen astuttuaaan ovesta sisään. Työssäsi olet ensimmäinen kontakti asiakkaaseen ja päivittäisellä toiminnallasi tuotat asiakaskokemusta, joka saa asiakkaan tuntemaan itsensä erityiseksi ja tärkeäksi. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo  06-01 välille, mutta työtä tehdään myös viikonloppuisin. 

Toivomme, että olet positiivinen, joustava asiakaspalvelun ammattilainen. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset kykysä omaksua nopeasti uusia asioita, ajantasaisia ATK-taitoja sekä sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Tarvitset työssäsi myös erittäin hyvää fyysistä kuntoa sekä B-ajokorttia. 

Tarjoamme tärkeän ja näkyvän roolin vaativassa korkean profiilin asiakkuudessamme. Tule mukaan matkallemme maailman parhaaksi palveluyritykseksi ja rakentamaan asiakaskokemusta, joka poikkeaa totutusta!

Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 1.7.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -