(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä elintarvikekohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä joustava asenne työntekoon.

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavia MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ yötyöhön Lappeenrantaan.

ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.

Tässä tehtävässä työskentelet elintarvikekohteen siivoustehtävien parissa leipomoympäristössä. Työtä tehdään öisin arkena ja sunnuntaisin klo 22.00 – 06.00. Lauantaisin työaika sijoittuu klo 15.00 – 23.00. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alan koulutusta (esim. laitoshuoltaja). Työssä tarvitset erinomaista peruskuntoa työn ollessa fyysisesti kuormittavaa, sillä tehtävässä on pystyttävä tekemään paljon raskaita nostoja. Lisäksi tarvitset hyvää suomen ja  kohtalaista englannin kielen taitoa sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Työturvallisuuskortti, hygieniapassi ja muut suoritetut kurssit katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn ammattitaitoisessa ja työtä pelkäämättömässä tiimissä.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi viimeistään 8.3.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -