(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä asuintalojen kunnossapitoon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Etsimme MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ tukemaan tiimiämme, joka huolehtii Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön Hoasin asuinkiinteistöjen viihtyvyydestä, turvallisuudesta ja toimivuudesta. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli etsit säännöllistä kokoaikaista työtä ja olet innokas, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen kiinteistö- ja puhdistuspalvelualan ammattilainen. Työtehtävät määräytyvät päivittäin kiinteistöjen ja niiden käyttäjien tarpeen mukaan. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7-15 välille.


Pääset tutustumaan ISS:n tiimin työhön Hoasin kohteissa täältä. 


Työssäsi huolehdit monipuolisista asuinkiinteistöjen siivous-, kunnossapito-, korjaus ja huoltotehtävistä. Lisäksi tehtäviin kuuluu ulkoalueiden hoito. 


Tehtävässä menestyäksesi, toivomme sinulla olevan


  • alalle soveltuvaa koulutusta (kiinteistö- ja puhdistuspavelualan perustutkinto)
  • aikaisempaa työkokemusta 
  • erinomaista asiakaspalveluasennetta
  • B- ajokorttia 
  • sujuvaa suomen- sekä englannin kielen taitoa ja hyvää peruskuntoa

Tarjoamme sinulle tehtäväkohtaisen sopimuspalkan lisäksi mahdollisuuden työskennellä yhteenhitsautuneessa ja kaikkensa antavassa tiimissä. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esimies Kaija Uzun, jonka tavoitat numerosta 040 593 1423. 


Kiinnostuitko? Kerro siitä meille täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai soittamalla rekrytointiin numeroon 0504760976. Hakuaika päättyy 31.5.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -