Monipalveluosaaja-koulutus
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2021

Työllisty monipalvelutyöntekijäksi Eezylle OSAO:n koulutuksen kautta!

Kiinnostaako ravitsemispalveluissa työskentely, mutta tarvittava osaaminen puuttuu? Oletko työtön tai etsit urallasi uusia tuulia? Oletko kenties aiemmin työskennellyt puhtauspalvelutyötehtävissä, mutta toivot työllisyysmahdollisuuksiesi laajentuvan? 

Hae mukaan Eezyn yhteistyökumppanin OSAO:n järjestämään monipalvelutyöntekijä- koulutukseen!

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena lukuvuoden 2021-2022 ajalla ja koostuu teoriaopinnoista, sekä työelämäjaksosta Eezyn asiakasyrityksissä Oulussa. Jokaisen opiskelijan opinnot henkilökohtaisestaan, jolloin koulutuksen kesto voi vaihdella aina kahdesta neljään kuukautta. Koulutuksen aikana suoritetaan Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon tutkinnon osa: Ravitsemuspalveluissa toimiminen. 

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Eezylle monipalvelutyöntekijän työtehtäviin. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneille tehdään määräaikainen työsopimus soveltuviin työtehtäviin.

Koulutus on opiskelijalle maksuton. 

Mikä on monipalvelutyöntekijä?

Monipalvelutyöntekijä työskentelee suurtalouskeittiössä, kuten kouluissa, päiväkodeissa ja palvelutaloissa huolehtien ruoan esillepanosta, astiahuollosta ja toimipaikan puhtaudesta. Monipalvelutyöntekijänä osallistut esimerkiksi ruoanvalmistukseen, ruoan tarjoiluun, esillelaittoon ja/tai pakkaukseen, toimipisteen puhtaanapitoon sekä astiahuoltoon. Työtehtäviisi kuuluu mahdollisesti myös tavaratilaukset ja laskutuksen tehtäviä.

Hae koulutukseen alla olevasta linkistä! Olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää!


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498434
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu