(Poistunut julkaisusta)

Monipalveluiden tiiminvetäjiä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019
Oletko tehnyt jo vuosia töitä siivouksen,- ja tai ruokapalveluiden parissa ja etsit uusia haasteita?
Haemme nyt organisointitaitoisia ja tiimityöhenkisiä MONIPALVELUIDEN TIIMINVETÄJIÄ Hönttämäki-Tuira-Koskela ja Kaakkuri-Metsokangas alueille.

ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut.


Tehtävässä toimit alueesi koulujen ja päiväkotien palvelukeittiötyöntekijöiden tiiminvetäjänä. Vastaat monipuolisesti omien asiakaskohteidesi ruoka- ja siivouspalvelutehtävistä, työntekijöiden perehdytyksestä, opastuksesta ja ohjauksesta sekä  työvuorosuunnittelusta. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 6 - 18 välillä. Työsuhde on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta tai vahvaa työkokemusta vastaavista tehtävistä 3-5 vuodelta sekä keskuskeittiö-palvelukeittiö toimintamallin tuntemusta. Sinulla on myös ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.
Osaat pitää monia lankoja käsissäsi samanaikaisesti ja positiivinen asenteesi säilyy kiireenkin keskellä. Pidät lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, erinomainen asiakaspalvelu- sekä työturvallisuusasenne ja suoriudut palvelutilanteista suomen kielellä. Tehtävään valitulta tulemme pyytämään rikostaustaotteen.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.12.2019. Työ alkaa joulukuussa 2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -