(Poistunut julkaisusta)

Monipalveluhenkilö (siivous)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Etsimme nyt monipalvelutyöntekijää Hyvinkäälle.

Meillä on nyt tiimissä paikka asiakaspalveluhenkiselle siivoojalle ja etsimme tekijää kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteiseen. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2019 asti. Työ koostuu toimistojen, sosiaalitilojen sekä taukotilojen ylläpitosiivouksesta yhdessä suuressa asiakkuudessamme. Työaika klo 06-14:00.


Toivomme sinulla olevan aikaisempaa työkokemusta alalta ja koulutuksen katsomme ehdottomasti eduksesi. Toivomme, että sinulta löytyy luontevaa asiakaspalveluasennetta, olet oma-aloitteinen ja tunnollinen työntekijä ja kiinnität huomiota työnlaatuusi. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle.


Tarjoamme sinulle eturivin paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 29.8.2019. Haastattelemme tehtävään jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävistä antaa rekrytointi@iss.fi.


 


ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

- ISS on savuton työpaikka -