(Poistunut julkaisusta)

MONIOSAAVA MYYNTIASSISTENTTI, Kuopio
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018
Eläinruokatehdas Lemmikki Oy on perustettu Kuopiossa vuonna 1986, vuonna 2014 yritys siirtyi ruotsalaisen pääomasijoitusyrityksen omistukseen. Tehtaallamme työskentelee yli 30 työntekijää ja tuotteet valmistetaan viimeisintä tuotantoteknologiaa hyödyntäen kotimaista raaka-aineista. Toimintamme perusajatus on tarjota lemmikeille laadukasta ravintoa, jolla on positiiviset vaikutukset lemmikkien hyvinvointiin. Olemme ylpeitä korkealaatuisista, avainlipun omaavista tuotteistamme.
Olemme yksi johtavista suomalaisista eläinruokavalmistajista. Tuotteemme löytyvät hyvin varustetuista marketeista kautta maan sekä eläintarvikeliikkeistä. Laajennamme markkina-aluettamme nyt myös muualle Eurooppaan. Tuotevalikoimaamme kuuluu koiran-, kissan- ja ulkolintujen ruokia. Koiran- ja kissanruoat koostuvat raakapakasteista, herkkupaloista ja makkaroista. Omat tuotemerkkimme ovat Oscar, Tintin, Talvilintu ja ulkomailla myytävä Leo & Wolf. Valmistamme sopimuksen mukaan myös Private label –tuotteita.

 

Haemme mukavaan pieneen ydinjoukkoomme Kuopioon

MONIOSAAVAA MYYNTIASSISTENTTIA

Tehtävässäsi vastaat kotimaisen eläinruokatehtaan toimiston monipuolisista tehtävistä puheluista vientitehtäviin, laskutuksiin ja tilauksiin sekä kaikesta siltä väliltä. Huolehdit siitä, että yrityksen asiakkaisiin, tuotantoon ja tilauksiin liittyvät asiat sujuvat mutkattomasti ja ripeästi eteenpäin.  

Vastaat sinulle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta, olet oma-aloitteinen ja ymmärrät mitä kuuluu hyvään asiakassuhteiden hoitoon. Toimit tiiviissä yhteistyössä yrityksen tuotannon, tuotepäällikön, asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden ja viranomaisten kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä yrityksen johdon ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa.

Jos olet etsimämme henkilö, osaat seuraavia asioita:

- omaat monipuolisen ja vahvan kokemuksen toimistotehtävistä
- excel-osaamisesi on vankka ja olet tottunut tekemään erilaisia raportteja & nautit siitä
- pärjäät hyvin englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti
- it-taitosi ovat monipuoliset ja nautit oppia uusia ohjelmia
- sinulla on kokemusta tuotetietojen hallinnasta ja laskutuksesta
- toimit luontevasti asiakkaiden kanssa puhelimitse ja s-postitse
- itsenäinen työskentelytyyli ja aikatauluissa pysyminen on ominaista sinulle
- olet tarkka ja organisointikykyinen sekä suunnitelmallinen
- sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta (kaupallinen, logistiikka tai vastaava koulutus)

Iso plussa on jos omaat monipuolisen kielitaidon (esim. ruotsi, saksa, ranska, viro) ja/tai sinulla on kokemusta ulkomaankaupasta/viennistä. Eikä pahitteeksi ole jos omistat lemmikkieläimen ja/tai tykkäät niistä! Toimistollamme meitä viihdyttää usein työntekijöittemme koirat.

Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan
- mukavan ja osaavan työporukan, jossa on tekemisen meininki
- pääset mukaan kansainvälistyvään yrityksen ydintiimiin

Kiinnostuitko?

Käy tutustumassa yritykseen lisää:

kotisivuihin: Eläinruokatehdas Lemmikki Oy 

Facebookin sivuilta tässä: https://www.facebook.com/LemmikkiOy/

Instagramin kautta: https://www.instagram.com/lemmikkioy/

Hae tehtävää 15.11.2018 mennessä rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.