Moniosaajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018

Onko tavoitteenasi työllistyä ravintola- tai puhdistuspalvelualalle? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Olisitko sinä etsimämme kiireapu siivous- ja keittiötehtäviin?

Haemme nyt MONIOSAAJIA Oulun alueelle erilaisiin tuurauksiin ja keikkatarpeisiin.

Meillä Personalhusetilla voit tehdä työtä elämäntilanteesi mukaisesti. Työkohteet voivat olla esimerkiksi kouluja ja päiväkoteja. Työtehtävät sisältävät ylläpitosiivousta sekä esimerkiksi tiskausta tai muita keittiön aputöitä. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti aamuun/päivään.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme halua oppia sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Moniosaajana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Hygieniapassi, salmonellatodistus sekä nuhteeton tausta edellytetään työkohteiden luonteen vuoksi.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 11.03.2018 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/auktorisointi.html

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1098602
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Haukipudas, Kempele, Kiiminki, Liminka, Oulu, Oulunsalo