(Poistunut julkaisusta)

Moniosaajia Ouluun
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Haemme asiakasyrityksillemme Oulun seudulle ravintola-alan MONIOSAAJIA työskentelemään erilaisissa suurtalouskeittiöissä, kouluissa, päiväkodeissa sekä palvelutaloissa.  

Moniosaajan työkuvaan kuuluu mm. ruoan tilaus, laskutus, astiahuolto, ruokasalityöskentely sekä asiakaspalvelu ja puhtauspalvelutehtävät. Tehtävät ovat vaihtelevia ja työympäristö hyvin viihtyisä. Työntekijältä toivotaan hyvää fyysistä terveyttä sekä ripeää työotetta. Sinulla on hygieniapassi ja aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.00 välille.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja joustavan tavan tehdä töitä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden eri pituisiin työsuhteisiin sekä mahdollisuuden kehittyä ruokapalvelualan tehtävissä.  Edellytämme sinulta aurinkoista ja työhön tarttuvaa otetta erilaisissa työtehtävissä.

Palkkauksessa sovelletaan asiakasyrityksessä käytettävää KVTessiä.Työt alkavat elokuussa 2020 ja kestävät joulukuulle 2020. Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia oman käytettävyytesi mukaan.

**

Me Eezyllä haluamme juuri sinut! 

Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA - napin kautta. Hakuaika päättyy 31.8.2020 mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

**

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti meillepäin yhteydessä.

Heidi Hyttinen, P. 0447458652