Moniosaajia Kuopioon
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Etsimme ravintola-alan MONIOSAAJIA työskentelemään asiakasyrityksissämme Kuopion päiväkodeissa, kouluissa, suurtalouskeittiöissä sekä palvelutaloissa.

Moniosaajana työtehtäväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Työpäiväsi sisältävät ruokien esivalmistelun ja tilausten lisäksi keittiön ja salin puhtaanapitotehtäviä. Osallistut myös asiakaspalveluun ja astiahuoltoon. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.00 välille.

----------

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja joustavan tavan tehdä töitä. Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia oman käytettävyytesi ja toiveesi mukaan. Meillä pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa työympäristöissä. Palkkauksessa noudatetaan asiakasyrityksemme työehtosopimusta.

----------

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista töistä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä ripeää työotetta. Iloisen asenteen lisäksi sinulta tulee löytyä hygieniapassi sekä voimassa oleva salmonellatodistus.

----------

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Jos kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 30.11.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Heidi Nokelainen
HR-konsultti
heidi.nokelainen@eezy.fi
puh. 050 911 6443

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1395322
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio