Moniosaajia kesäksi Ouluun, Horeca21
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Haemme kesäksi asiakasyrityksillemme Ouluun MONIOSAAJIA työskentelemään erilaisissa hoiva- sekä palvelutaloissa.

Moniosaajan työkuvaan kuuluu mm. astiahuolto, ruokasalityöskentely, puhtauspalvelutehtävät sekä asiakaspalvelu. Tehtävät ovat vaihtelevia ja työympäristö hyvin viihtyisä, työtä tehdään kahdessa vuorossa, myös viikonloppuisin. Työskentelykohteista riippuen voit työskennellä itsenäisesti tai yhdessä osana tiimiä.

Työntekijältä toivotaan hyvää fyysistä terveyttä sekä ripeää työotetta ja suomen kielen osaamista. Vaadimme sinulta hygieniapassia ja työssä on eduksi aikaisempi kokemus suurtalouskeittiöistä, ravintola-alalta tai puhtaanapidosta. Perehdytämme sinut kuitenkin tehtäviisi. 

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen ja joustavan tavan tehdä töitä
  • eri pituisia työsuhteita oman elämäntilanteesi mukaan
  • mahdollisuuden kehittyä ruokapalvelualan tehtävissä

Työtä on sekä kokoaikaisesti että keikkaluontoisesti, suunnittelemme sinun tarpeisiisi soveltuvan työkokonaisuuden. Voit myös työskennellä kauttamme usealla toimialalla eri tehtävissä. 

Palkkauksessa sovelletaan kunnallisten tuntityöntekijöiden työehtosopimusta. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti kesän alusta. Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia sekä keikkoja oman käytettävyytesi mukaan.

**

Me Eezyllä haluamme juuri sinut! 

Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA - napin kautta. Hakuaika päättyy 31.5.2021 mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

**

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, ole rohkeasti meillepäin yhteydessä.

Jessi Valikainen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 339 7859
jessi.valikainen@eezy.fi

Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrysivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450976
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu