Moniosaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020
Viihdytkö työssä jossa päivät ei ole toistensa kopioita? Viihdytkö työssä jossa työtehtävät vaihtuu ja pääset käyttämään osaamista monella osa-alueella?


Meillä on tällainen tehtävä avoimena ja etsimmekin nyt  MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme Kouvolaan.


Tehtävässä vastaat  asiakaskohteemme  monipuolisista työtehtävistä jotka vaihtelee ylläpitosiivouksesta majoitustilasiivoukseen, erilaisiin kahvitusten järjestelyihin sekä sisäisiin lähettipalveluihin. Mikäli innostus ja osaaminen riittää niin tehtävään mahdollista yhdistää myös erilaisia kiinteistöhuollon töitä. Työaika sijoittuu tehtäväksi klo 8-16 välille, työntunteja kertyy 30-37,5h/viikko. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus 31.8.2020 asti.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Katsomme toki  eduksesi alalle suuntaavaan työkokemuksen, koulutuksen sekä työturvallisuuskorttikoulutuksen. Edellytämme suomen kielen taitoa, ajokorttia  sekä hyvää fyysistä peruskuntoa.  Toivomme, että sinua kuvaavat reippaus, sinnikkyys sekä vahva tahto tuottaa laadukasta palvelua asiakkaamme arjen sujuvoittamiseksi.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 26.2.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot