(Poistunut julkaisusta)

Moniosaaja talkkaritiimiin Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Oletko toimelias jokapaikanhöylä, joka rakastaa vaihtelevia työpäiviä ja kilpailukykyistä palkkaa? Pysyykö hyppysissäsi niin siivousvälineet ja pihakoneet kuin älypuhelinkin? 

Meillä on nyt haussa Helsinkiin

 

KAKSI MONIOSAAJAA TALKKARITIIMIIN

 

Minkälainen työ on kyseessä? Tässä työssä toimit Hoas-talkkaritiimissä palveluvastaavana ja huolehdit siitä, että opiskelijoiden elämä Hoasin kiinteistöissä on mukavaa, viihtyisää ja helppoa. Vastaat asuinkiinteistöjen yleisten tilojen ylläpitosiivouksesta, peruspesuista sekä ulkoalueiden pienimuotoisista hoitotöistä. Ulkoalueen työt vaihtelevat vuodenajan mukaan ja voivat pitää sisällään siistimistä, lehtien puhallusta, käsilumitöitä ja hiekoitusta. Tärkeä osa työtä on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen ja yhteistyö huoltohenkilön kanssa. Tässä työssä et ole kiinni iltaisin ja viikonloppuisin, vaan työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 8-16. 

 

Ketä etsimme? Aiempi kokemus vastaavista siivous- ja/tai ulkoaluetehtävistä on plussaa, mutta tärkeintä on positiivinen palveluasenne sekä kyky ja halu tehdä fyysistä työtä. Perehdytämme sinut niin siivoukseen, peruspesuihin kuin myös ulkotöihin. Tehtävä sisältää paljon kohtaamisia asiakkaiden kanssa, joten toivomme sinulta asiakasystävällistä asennetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Työ on liikkuvaa, joten tehtävään vaaditaan B-ajokortti.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Talkkariitiimissä saat hyvän työporukan, mukavan esimiehen sekä monipuolista työnkuvaa vastaavan palkan (KIPA TES 4 mukaan). L&T:llä saat suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden sekä urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia moneen eri lähtöön. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen ja kattava sairauskassa, joka korvaa mm. apteekkikuluja. Tuemme henkilökuntakerhojen kautta liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt virkeänä. 

 

Kiinnostuitko?  Mikäli kolahti kohdilleen, ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiita lyömään kättä päälle heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos sinulla heräsi kysymyksiä, vastaa asiakasryhmän päällikkö Katarzyna Sporysz-Weiss mielellään kysymyksiisi sähköpostitse osoitteella katarzyna.sporysz-weiss(at)lassila-tikanoja.fi.