(Poistunut julkaisusta)

Moniosaaja Ouluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme

MONIOSAAJIA

vakituiseen kokoaikatyöhön Ouluun. Työtehtäviisi kuuluu siivousta ja keittiön avustavia tehtäviä, mm. astiahuoltoa ja linjaston huoltoa oppilaitosympäristöissä. Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 6-20 välillä viikoittain vaihtuvissa vuoroissa työvuorolistan mukaisesti. Kohteet sijaitsevat Oulun pohjoisosissa.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä motivoitunutta ja positiivista asennetta työhön. Arvostamme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiutta toimia itseohjautuvasti. Alan koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Suurena yrityksenä tarjoamme myös monipuolisia uramahdollisuuksia.

Hae paikkaa mahdollisimman pian osoitteessa www.lt.fi/toihin, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä!

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.