(Poistunut julkaisusta)

Moniosaaja maansiirtotöiden ja rakennuskoneiden pariin
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme Tuusulassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme moniosaajaa raskaiden maansiirtotöiden ja rakennuskoneiden pariin.

Asiakasyrityksemme on erikoistunut raskaankaluston, maanrakennus – ja rakennuskoneiden, kuljetuskaluston, sekä nostolaitteiden ja henkilönostinten huolto-, korjaus, -ja tarkastustöihin.

Työ tulee sisältämään monipuolisia, fyysisiä ja kädentaidollisia työtehtäviä rakennuskoneiden ja maansiirtotöiden parissa.

Edellytykset:

Etsimämme henkilö on monitaitoinen ”maatilan työmyyrä”, jolla on ahkera työote, kädentaitoja ja kiinnostusta rakennuskoneisiin. Maansiirtokoneiden, pyörökuormaajan ja kaivinkoneen tuntemus ovat edellytyksenä tässä tehtävässä pärjäämiselle.

Hakijoilta odotamme kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Sähkö- ja hydrauliikkaosaaminen, sekä hitsaustaidot katsotaan suureksi eduksi.

Tarjoamme:

Tarjoamme pitkäaikaisen työn, joka alkaa puolen vuoden määräaikaisella työsuhteella. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen määräaikaisuuden päätteeksi.

Lisätietoja:


Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.