(Poistunut julkaisusta)

Moniosaaja, Leijona Catering, Säkylä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021
Leijona Catering on valtakunnallinen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on noin 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Vaalimme niitä ainutlaatuisia asioita, joita historiamme ja kumppanuutemme Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on luonut. Olemme savuton ja Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Lue lisää: www.leijonacatering.fi

Liity leijonalaumaan! 

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja terveellistä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme!

Etsimme ammattitaitoista 

SIIVOUS- JA RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ
keikkailemaan asiakkuuteemme Säkylän Rumpalipoika varuskuntaravintolaan. 

Sinä, jolle puhtaus on puoliruokaa ja joka nautit ravintolatyöstä sekä viihdyt keittiössä. StaffPoint etsii asiakkaallemme ahkeran asenteen omaavaa työntekijää niin siivoukseen kuin ravintolatyöntekijäksi. Voit olla vastavalmistunut tai jo pidemmän työkokemuksen omaava ammattilainen. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä! 

Valitun työntekijän tehtäviin kuuluvat siivoustyön lisäksi, iltaisin ja viikonloppuisin monipuoliset tehtävät sekä keittiössä että salissa.

Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja leijonalaisena osaat arvostaa asiakasta. Sinulla on joustava palveluasenne ja tuot työn ilon mukanasi.   

Tehtävää täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen. Hakijasta tehdään turvallisuusselvitys. 

Tule Leijonalle luomaan eväitä hyvään elämään!  

Hae paikkaa 21.1.2021 mennessä osoitteessa www.staffpoint.fi


Edellytämme sinulta

soveltuvaa alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
hyvää paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä tehokkaasti kiireisessä työympäristössä
hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on fyysisesti vaativaa
hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

monipuolisen työn
töitä oman elämäntilanteesi mukaan
mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja työllistyä myös pidemmäksi aikaa
vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Arvostamme

Siivouskoneen käyttökokemusta


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä.


Lisätietoja

Jaana May
StaffPoint HoReCa
043 826 9242 || jaana.may@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi || www.facebook.com/huikeehoreca