(Poistunut julkaisusta)

Moniosaaja huolto- ja korjaustöihin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Haemme asiakkaallemme monitaitoista korjaus- ja huoltotyöntekijää keikkaluonteiseen työhön. Teet huoltotöitä ja koneenasennuksia mm. huoltoseisakkien aikaan koko Suomen alueella, joten ei ole väliä missä asut.

Sinulla pitää olla hyvä fyysinen kunto, kova asenne työntekoa kohtaan sekä mahdollisuudet matkustukseen työn perässä. Työnkuva pitää sisällään tavanomaisia korjaus- ja huoltotöitä kuten mm. laakerointia, korjaushitsausta, kytkimien ja hihnojen asennusta yms.

Katsomme eduksesi työkokemuksen tai harrastuksen vastaavista töistä ja/tai metallialan koulutuksen. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pian verkkosivuillamme osoitteessa www.amiko.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Päivi Toivonen 050 476 6545 arkisin klo 10-14 välillä. Ei tekstiviestitiedusteluja!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!