Moniosaaja HOAS-talkkaritiimiin Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Vaihtelu virkistää, ja siksi meillä onkin tarjolla työ, jossa pääset tekemään erilaisia hommia! Jos viihdyt vauhdikkaassa työssä, jatka lukemista - etsimme nyt pääkaupunkiseudun HOAS-tiimiimme

 

KAHTA MONIOSAAJAA

 

Mikäs se moniosaaja on? Moniosaajana vastaat asiakkaamme opiskelija-asuinkiinteistöjen viihtyvyydestä. Tehtävä sisältää yleisten tilojen ylläpitosiivousta, peruspesuja sekä ulkoalueiden siistimistä. Talvisin työnkuvasi sisältää käsilumitöitä ja hiekotusta. Kirsikkana kakun päällä sinun on mahdollista vaikuttaa omaan työnkuvaasi mielenkiintosi mukaan! Tavoitteenamme on varmistaa, että asuminen on opiskelijoille mukavaa ja vaivatonta. Tärkeä osa työtä on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen ja yhteistyö huoltohenkilöstön kanssa. Tässä työssä et ole kiinni iltaisin ja viikonloppuisin, vaan työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 7-15.

 

Kuka voisi olla moniosaaja? Aiempi kokemus vastaavista siivous- ja/tai ulkoaluetehtävistä on plussaa, mutta tärkeintä ovat palveluasenteesi sekä kyky ja halu tehdä fyysistä työtä. Perehdytämme sinut niin siivoukseen, peruspesuihin kuin myös ulkotöihinkin. Tehtävä sisältää paljon kohtaamisia asiakkaiden kanssa, joten toivomme sinulta asiakasystävällistä asennetta ja riittävää suomen ja mielellään myös englannin kielen taitoa. Työ on liikkuvaa, joten tehtävään vaaditaan B-ajokortti.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Talkkariitiimissä saat hyvän työköörin, mukavan esimiehen sekä kilpailukykyisen palkan. L&T:llä saat suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden sekä urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia moneen eri lähtöön. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen ja kattava sairauskassa. Tuemme henkilökuntakerhojen kautta liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Työnteossa sinulla on tukena hyvät työvälineet.

 

Oletko sinä hakemamme moniosaaja? Mikäli monipuolinen työ, hyvä tiimi ja kykyjäsi vastaava kilpailukykyinen palkka houkuttelevat, ilahduta meitä hakemuksellasi! Älä suotta kuitenkaan aikaile hakemisen kanssa, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiita lyömään kättä päälle heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haluatko kysyä jotain tehtävästä? Asiakasryhmän päällikkö Katarzyna Sporysz-Weiss vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse osoitteella katarzyna.sporysz-weiss(a)lassila-tikanoja.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385240
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre33710595.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Helsinki