(Poistunut julkaisusta)

Monimuotopedagogiikan asiantuntija
Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Haemme nyt Helsingin-kampukselle

monimuotopedagogiikan asiantuntijan sijaista

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.12.2020–31.12.2021 (perhevapaan sijaisuus).

Monimuotopedagogiikan asiantuntija suunnittelee ja toteuttaa yhteistyössä muiden Diakin toimijoiden kanssa henkilöstön koulutusta ja valmentaa henkilöstöä kohti jatkuvasti uudistuvaa digipedagogiikkaa. Hän on Moodle-kehittäjäosaaja, joka vastaa Open LMS -pohjaisen ekosysteemin kehittämisestä ja tarkoituksenmukaisesta hyödyntämisestä. 

Monimuotopedagogiikan asiantuntija toimii verkkomentoreiden ja lehtoreiden tukena kurssien verkkopedagogisiin ratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä. Hän osallistuu kansalliseen ja kansainväliseen digipedagogiikan kehittämiseen sekä hanketoimintaan ja vie läpi diakilaisia monimuoto- ja digipedagogiikan uudistuksia. 

Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, pedagogista pätevyyttä ja vahvaa monimuotopedagogiikan osaamista, vahvaa asiantuntemusta verkko-oppimisympäristöistä, oppimisanalytiikasta ja henkilöstökoulutuksen suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä sekä valmiuksia toimia kansainvälisessä ympäristössä. 

Sinun tulee täyttää asetuksen 1129/2014 mukainen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimus.

Tehtävään vaaditaan erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, tiimityöskentelytaitoja sekä omatoimista työotetta ja palveluhenkisyyttä. Tehtävässä tarvitaan myös kykyä käyttää digitaalisia yhteistyö- ja fasilitointityökaluja. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota. 

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusjohtaja Pirjo Hakala, p. 040-8696001, pirjo.hakala@diak.fi.

Haethan tehtävää 8.11.2020 mennessä. https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?fd5f9b97