MONIALAINEN BUSINESS COACH
Business Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

MONIALAINEN BUSINESS COACH

BUSINESS FINLAND 

Business Finland etsii huippuosaajia auttamaan suomalaisia yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään nopeammin sekä kehittämään innovaatioista globaaleja menestys-tarinoita.

Samalla luomme vetovoimaisia innovaatioympäristöjä, jotka houkuttelevat Suomeen kansainvälisiä yrityksiä, osaamista ja investointeja. Jos kaipaat maailmanluokan haasteita, tervetuloa todelliselle näköalapaikalle rakentamaan Suomen tulevaisuutta.

Seuraava menestystarina odottaa tekijäänsä. Oletko se sinä? 

TEHTÄVÄNÄSI ON:

  • tunnistaa yrityksiä, joilla on potentiaalia kansainväliseen menestykseen
  • sparrata ja auttaa yrityksiä niiden kasvupolulla
  • tarjota asiakasyrityksillesi soveltuvia Business Finlandin ja kumppaneiden palveluita
  • osallistua rahoituspäätösten valmisteluun
  • toimia Business Finlandin yhteyshenkilönä alueellisten kumppaniemme suuntaan ja tehdä proaktiivista yhteistyötä erityisesti Team Finland –verkoston toimijoiden kanssa
  • toimia osana Enterprise Europe Network (EEN) -verkostoa tarjoten yrityksille verkoston palveluita (mm. kansainvälistymis- ja rahoitusneuvontaa sekä kansainvälisten kumppanien löytämistä ja verkottamista)

Lisätietoja Enterprise Europe Network –verkostosta

MITÄ ODOTAMME SINULTA

Olet ihminen, joka ajattelee ja innostuu, tarvittaessa isostikin. Startup- ja pk-yritysten kasvun tukeminen on intohimosi. Teet työsi sisulla. Etsit ja löydät ratkaisuja, perustelet ja kommunikoit näkemyksesi tarvittaessa rohkeasti. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- sekä vuorovaikutustaidot ja olet kuunteleva ja sparraava. Verkostoituminen merkitsee sinulle jatkuvaa kehittymistä ja uusia, tuoreita näkökulmia. Uskot yhteistyöhön ja arvostat ihmisiä. Osaat kiittää ja antaa rakentavaa palautetta. 

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa ja käytännön työkokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta. Tunnet pk-yritysten kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyvät sudenkuopat ja parhaiten tuntemasi toimialan lisäksi olet valmis perehtymään useisiin muihin liiketoiminta-alueisiin. Viihdyt nopeatempoisessa työssä erityyppisten yritysten parissa. Arvostamme halua oppia uutta ja jakaa osaamistasi asiakkaiden ja työyhteisön hyödyksi. Tuot tuoretta ja uudistavaa osaamista työyhteisöömme ja pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Business Finlandissa pääset näkemään Suomen ja koko maailman elinkeinoelämän kirjon. Olet mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään ja tekemään kotimaisesta kilpailuympäristöstä vetovoimaisempaa. Työllämme on suuri vaikutus koko Suomen tulevaisuudelle. Osana kansainvälistä ja monikulttuurista työympäristöä tapaat kollegoja eri maista ja pääset kurkistamaan eri toimialoille. Monipuolisena organisaationa pystymme kehittämään työtehtäviä ja edistämään uraunelmiasi.

LISÄTIEDOT

Tehtävän toimipaikka on Seinäjoki tai Jyväskylä. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2024 saakka.

Lisätiedot: Senior Director Juha Pulkkinen puh. +358 44 436 8043, tavoitettavissa: ke 19.1.2022 klo 9-11 ja ti 25.1.2022 klo 9-11.

Täytä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen viimeistään 31.1.2022.

 Osana rekrytointiprosessia toteutamme valitulle hakijalle tämän suostumuksella turvallisuusselvityksen (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Katso lisätietoa osoitteesta http://www.supo.fi/turvallisuusselvitykset.

Business Finlandin tulee toimia puolueettomasti ja uskottavasti. Täten tietyt tehtävät voivat muodostaa esteen Business Finlandin tehtävissä toimimiselle. Tutustu tarkemmin Business Finlandin sidonnaisuuslinjauksiin: https://www.businessfinland.fi/499731/globalassets/finnish-customers/recruitment/sidonnaisuuslinjaukset_bf.pdf 

www.businessfinland.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot