(Poistunut julkaisusta)

Mökkisiivoojia Tahkovuorelle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Etsitkö työtä muun työn tai opiskelujen rinnalle? Haluatko kokemusta puhtaanapitoalan tehtävistä?

Haemme MÖKKISIIVOOJIA Tahkovuoren talvisesonkiin

Toivomme sinulta reipasta ja palveluhenkistä asennetta sekä kiinnostusta siivoustehtäviä kohtaan. Siivouskohteet sijaitsevat Nilsiä-Tahko-alueella. Työt sijoittuvat pitkälti alkuviikon päiville ja vuoroja on kahdesta kolmeen viikossa. Työt tehdään työparin kanssa. Kokemusta tärkeämpää on asenteesi ja motivaatiosi työtä kohtaan, joten ilmoittaudu rohkeasti iloiseen keikkarinkiin ja tule kerryttämään puhtaanapitoalan työkokemustasi. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa pääsyä työpaikalle.

Tarjoamme kokopäiväisen keikkatyön postiivisessa työporukassa, missä kaikkien työpanosta arvostetaan!

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 28.02.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/auktorisointi.html.