(Poistunut julkaisusta)

Mökkisiivoojia Napapiirille
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Toimenkuva
Haemme Napapiirillä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme motivoituneita mökkisiivoojia talvisesongille. Työt alkavat loka- tai marraskuussa ja päättyvät sen mukaisesti maalis- tai huhtikuussa. Työvuorot alkavat aamulla klo. 8 - 12 välillä ja päättyvät iltapäivällä. Tiedossa on täydet tunnit määräaikaisuuden ajalle.
Odotamme sinulta
Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätön, sillä työtehtävään saa kattavan koulutuksen. Annamme paljon arvoa oikeanlaiselle asenteelle, joten jos olet vastuullinen ja oma-aloitteinen työntekijä, saatat olla etsimämme henkilö. Joustavuus työvuorojen suhteen on plussaa.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä sähköinen työhakemus nettisivujemme www.vmp.fi kautta. Liitä hakemukseesi CV liitetiedostona. Mikäli sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, käy päivittämässä se ja ota yhteyttä toimistolle. Toimithan pian, sillä paikka täytetään pikimmiten sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Huomioimme haussa ainoastaan www.vmp.fi kautta jätetyt hakemukset.
Kesto
Noin 6 kk
Lisätietoja
Hanna Paakkari, hanna.paakkari@vmp.fi, 0400 188 666
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.09.2019 mennessä.