(Poistunut julkaisusta)

Mökkisiivoojia Kolari/Ylläs alueelle
Sol Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimmea asiakkaalleemme reippaita, oma-aloitteisia ja ennen kaikkea aurinkoisia

MÖKKISIIVOOJIA YLLÄKSELLE!

Etsimme reippaita, oma-aloitteisia ja ennen kaikkea aurinkoisia mökkisiivoojia Äkäslompoloon. Tarjoamme kansainvälisen ja energisen työympäristön, monipuolisten työtehtävien parissa. Etsimämme työntekijät taitavat asiakaspalvelun salat ja haluavat olla osana luomassa asiakkaille elämyksiä.

Mikäli omaat tehokkaan ja tarkan työasenteen ja tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, olet etsimämme henkilö.

Työtä on tarjolla osa-aikaisesti, pääasiassa lauantaisin. Sopii erinomaisesti opiskelijoille tai keikkahommia tekevälle! Kuljetukset järjestetään Rovaniemeltä.

Lisätietoja antaa arkisin 8-16 välillä:

Mari Lahtinen
Henkilöstöneuvottelija
puh. 040 529 8697
mari.lahtinen@sol.fi

Anna Paloniemi
Myyntineuvottelija
puh. 040 513 4518
anna.paloniemi@sol.fi


Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.