Mökki-/ hotellisiivooja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Mökki-/ hotellisiivous

Etsimme oma-aloitteisia ja reippaita siivoojia majoitustilojen siivoukseen Asikkalaan. Kohteet voivat olla mökki- ja hotellisiivouksia. Tarjolla on keikkatyötä ja myös pidempiä pätkiä kesälomien sijaisuuksiin. Haethan paikkaa pian, sillä työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Pätevyysvaatimus/koulutus

Kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tässä työssä tärkeintä on, että olet reipas, ripeä, ja huolellinen sekä pidät siisteydestä. Työtehtäviin perehdytetään. 

Muuta

Täytä hakemus osoitteessa www.eezy.fi Jos sinulla on jo hakemus meillä, soita 03 873 200, niin päivitetään tietosi.
Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot