(Poistunut julkaisusta)

Moduloinnin erityisasiantuntijoita
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

MODULOINNIN ERITYISASIANTUNTIJOITA

Tehtäviisi kuuluu

Moduloinnin erityisasiantuntijana vastaat laivaprojekteihin liittyvistä modulointiprojekteista.

 Toteutat moduulin prototyypin ja viet kehityksen käytäntöön. Kohteita on monia erilaisia ja ne liittyvät moniin eri järjestelmiin laivassa.

Työhösi kuuluu kommunikointi projektin sisällöstä eri osastojen -  erityisesti suunnittelun ja tuotannon kanssa. 

Toivomme hakijalta

Keskeistä on ymmärrys tuotekehityksestä ja tuoterakenteista. Roolissa työskennellään useiden laivajärjestelmien parissa, joka edellyttää laajojen kokonaisuuksien hallintaa. Toisaalta tuotantovaiheessa vastaan tulevat yksityiskohdat, joihin pitää osata keskittyä ja hallita aikataulut hyvin. Tietämys innovointitekniikoista kuten TRIZ:stä katsotaan eduksi.

Toivomme hakijalta teknistä korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa, jolla on hyvät taidot projektijohtamisesta, tuotekehityksestä - jollakin tai useammalla osalla seuraavista aloista:

•    Sisustus
•    LVIAS
•    Logistiikka
•    Tuotanto & työnjohto
•    Ostotoiminta
•    Kokoonpanotuotanto

Etsimme jo jonkin aikaa työkokemusta kartuttaneita henkilöitä, mutta kuten sanonta kuuluu: ”Asenne ratkaisee aina.”

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Tarjoamme

Tarjoamme energisen tiimin ja erinomaisen mielenkiintoisen työn asioiden uudistamisen parissa. Positiossa tulet näkemään läpileikkauksen usealta osa-alueelta laivan järjestelmistä.

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Ilari Graf
Varustelun moduloinnin tiimivetäjä
ilari.graf@meyerturku.fi
0504605782

Soittoajat:
17.4. klo 13-15
22.4. klo 13-15
29.4. klo 12-13
03.5. klo 15-16

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten ethän viivyttele hakemuksesi lähettämisen kanssa!