(Poistunut julkaisusta)

Moderni myynti! Miltä KUULOSTAA?
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Googlen ja markkinointiviestintätoimisto Kuulun kanssa yhteistyössä järjestettävä Digital Excellence Academy käynnistyy Oulussa. 

Digitaalinen näkyvyys ja tunnettuus ovat nykyajan huippumyyjille tärkeitä. Moderni myynti ja markkinointi vaativat asiakaskokemuksen ymmärtämistä sekä monipuolista digitaalisten kanavien tuntemista.

Digital Excellence Academy on RekryKoulutus, jossa käsitellään erityisesti digitaalisia myynnin ja markkinoinnin työkaluja. Koulutuksessa perehdytään siihen, miten myynnissä voidaan hyödyntää erilaisia digikanavia sekä Googlen työkaluja.

Koulutus kestää 5 kk (1.8. – 19.12.2019) ja sisältää 20 lähiopetuspäivää. Muun ajan työskentelet kokopäiväisesti yhteistyöyrityksessäsi. Lähiopetuksessa käsitellään alan huippukouluttajan, markkinointiviestintätoimisto Kuulun johdolla mm. seuraavia aiheita:

  • Moderni myynti
  • Digitaalisen markkinoinnin ja myynnin yhteispelin mahdollistaminen
  • Asiakaskokemuksen johtaminen
  • Social Selling
  • Online-, sähköposti- ja mobiilimarkkinoinnin perusteet
  • Markkinoinnin analytiikka
  • Googlen markkinointityökalut

Ohjelma soveltuu sekä työuransa alussa oleville että jo kokeneemmille ammattilaisille. Mukana on lukuisia oululaisia yrityksiä, joilla on osaaja- ja rekrytointitarve.

Saranen on järjestänyt menestyksekkäitä digimarkkinointiaiheisia koulutusohjelmia valtakunnallisesti jo monta kertaa. Oulussa käynnistyvä digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin keskittyvä koulutusohjelma saa vuoronsa elokuussa 2019.

Liityppä joukkoon! - Jo 200 rekrytoitua asiantuntijaa

Aiempien Googlen kanssa yhteistyössä toteutettujen -koulutusohjelmien myötä on työllistetty jo yli 200 asiantuntijaa. Uusia osaajia haetaan yrityksiin jatkuvasti.

Digital Excellence Academy tarjoaa mahdollisuuden syventää ammattitaitoasi, hankkia uutta osaamista ja edistää omaa työllistymistäsi. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä. Tuleva työsi löytyy myynnin monipuolisesta toimialakentästä. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsuhteen solmiminen sinun ja yrityksen välille ohjelman päätyttyä.

Haluakko mukkaan? Jätäppä hakemuksesi meille! Hakuaika päättyy 29.4!

Hakijoiden esivalinta käynnistyy heti.
Päästäksesi mukaan sinun tulisi täyttää seuraavat kaksi hakemusta:

  1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa:

www.te-palvelut.fi/koulutushaku/DigitalExcellenceAcademy (löydät koulutuksen koulutusnumerolla 685632)

 

  1. Tee tämän jälkeen Sarasen osaajaprofiili.

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Saat ohjelman ajalta vastaavaa työttömyysetuutta kuin työttömyysjaksolta sekä lisäksi kulukorvauksen.

Koulutukseen valitaan hakijat, joille löytyy työssäoppimispaikka yhteistyöyrityksestämme.

Lisätietoja ohjelmasta, rekrytoineista yrityksistä ja osallistujien kokemuksista: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/dea/ . Voit myös olla yhteydessä suoraan ohjelman yhteyshenkilöihin Oulussa: Antti Vuorjoki, 040 778 2110, antti.vuorjoki@saranen.fi, Jarmo Siipola, 044 977 2169, jarmo.siipola@saranen.fi, Anne Kauppi, 045 631 2298, anne.kauppi@saranen.fi