MobilePay Advisor
MobilePay Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Haluatko olla osana iloista, asiantuntevaa ja työlleen omistautunutta yhteisöä tai oletko kenties kiinnostunut oppimaan miten Pohjoismaiden johtava mobiilimaksamiseen erikoistunut yritys hoitaa asiakkaiden yhteistyön aloittamiseen liittyvät valmistelut?

Mikäli vastasit kyllä, ole hyvä ja jatka lukemista!

Etsimme nyt asiakkaallemme MobilePay Finland Oy:lle kahta määräaikaista työntekijää MobilePay Advisor -rooliin Helsingin keskuskadun toimipisteeseen!

MobilePay Advisor -roolissa olet osana Merchant Onboarding -tiimiä. Tehtävässä vastaat lähtökohtaisesti potentiaalisten kauppiasasiakkaiden taustojen tarkastamiseen liittyvistä dokumenteista ja taustatietojen keräämisestä, kuvailusta, analysoinnista sekä arvioinnista, varmistaen kauppiasasiakkaiden sujuvan yhteistyön aloituksen MobilePayn kanssa. Pääset samalla osaksi MobilePayn kansainvälistä osaajien verkostoa, jossa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa siihen, kuinka yritys on vuorovaikutuksessa sidosryhmiensä eli käyttäjien, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-Kaupallisen tai muun vastaavan alan tutkintoa tai suoritettuja opintokokonaisuuksia. (esim. kauppatieteet, tradenomi, merkonomi).
-Erinomaisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi.
-Asiakaslähtöistä ajattelutapaa; pyrit takaamaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.
-Nopeaa oppimiskykyä ja tiimityöskentelytaitoja. Nautit myös ajoittain haasteellisesta ja muuttuvasta työympäristöstä, etkä pelkää sanoa ideoitasi ääneen.
-Olet tarkka, analyyttinen, ratkaisukeskeinen ja kykenet itsenäiseen päätöksentekoon.

Katsomme eduksesi:

-Aikaisemman työkokemuksen finanssi tai vakuutusalalta.
-KYC & AML säädösten ja niihin liittyvien dokumenttien aikaisemman tuntemuksen.
-Ymmärryksen erilaisista yhtiömuodoista ja niiden erityspiirteistä.

Työsuhde on kuuden kuukauden määräaikainen ja työsopimus solmitaan Adeccon kautta. Määräajan jälkeen työntekijälle voidaan tarjota mahdollisuutta työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Työ on kokoaikainen ja työaika on arkipäivisin kello 8 - 17 välillä.

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika tehtävään päättyy 29.10.2021, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten ohessa olevan hakulinkin kautta. Muistathan liittää mukaan CV:si sekä hakemustekstin, jossa kerrot miksi juuri Sinä olisit oikea henkilö tehtävään.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää tai haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä Adeccon HR-konsultti Ilja Kuhmoseen sähköpostitse ilja.kuhmonen@adecco.fi tai puhelimitse numeroon 040 131 9139.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508534
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Vakuutusala, Pankki ja rahoitus, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ilja Kuhmonen (ilja.kuhmonen (a) adecco.fi)
  • Puhelin: +358401319139
  • Sijainti: Helsinki, Espoo, Helsinki, Vantaa