(Poistunut julkaisusta)

Mobile Software Developer
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Mehiläinen hakee Helsinkiin, Turkuun tai Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

KOKENUTTA MOBIILIKEHITTÄJÄÄ DIGITAALISIIN PALVELUIHIN

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, jossa yhdistyy sekä vastuu että vapaus? Haluatko edistää suomalaisen teknologiaosaamisen vientiä ulkomaille?

OmaMehiläinen-palveluamme ja Digiklinikkaa käyttää jo lähes miljoona suomalaista. Nyt olemme lähteneet viemään osaamistamme maailmalle ja kansainvälistämään toimintaamme. Tälle seikkailulle haluamme tietenkin parhaat tyypit mukaan, joten niinpä etsimme tiimiimme ratkaisunhakuista ja itseohjautuvaa mobiilidevaajaa. Etsimällämme henkilöllä on aitoa paloa mobiilikehittämistä kohtaan, jo aikaisempaa kokemusta aiheesta sekä intoa osallistua osaamisemme vientiin myös kansainvälisille markkinoille. Kuulostaako sinulta? Mahtavaa - haluamme sinut osaksi rautaisen ammattitaitoista ja innostunutta tiimiämme!

Kehitystiimimme vastaa kaikista digitaalisista palveluistamme aina käyttöliittymistä tietokantoihin ja infraan asti. Kehitämme natiiveja mobiilisovelluksia iOSille ja Androidille Swiftillä ja Kotlinilla käyttäen Rx-kirjastoa. Palvelimella on käytössä TypeScript ja Node.js sekä MS SQL. Muita käyttämiämme työkaluja ovat Git & Gitlab, Sketch ja Abstract.

"Jalat maassa, järki päässä ja sydän paikallaan", kuten yksi mobiilikehittäjistämme sanoi, tiivistää hyvin sen, miksi meillä työskentely kannattaa. Tässä kuitenkin vielä muutamia muita syitä:

- Tarjoamme mielekästä, merkityksellistä työtä terveydenhuollon parissa, jossa tekemäsi asiat ovat näkyviä ja saavuttavat tuhansia asiakkaita päivittäin.
- Saat ympärillesi tiimin, joka ei ole vain täynnä kovan luokan osaajia, mutta oikeasti hyviä, avuliaita tyyppejä, joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Vaihtuvuus tiimissämme onkin todella pientä, mistä olemme erityisen ylpeitä.
- Mehiläinen ei ole vain tunnettu ja arvostettu sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja vaan myös työnantaja, joka todella panosta digitaalisiin palveluihin sekä työntekijöiden hyvinvointiin - tiimissämme on oma Community Developer -roolissa toimiva työhyvinvoinnin kehittäjä!

Mitä toivomme sinulta:

- Vahva osaaminen ja kokemus vähintään toisesta ohjelmointikielestä Swift ja/tai Kotlin sekä Rx-kirjastosta ja Git-versionhallinnasta.
- Hienoa, jos hallussasi ovat myös React Native, TypeScript sekä Node.js.
- Hyvät kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot sekä kyky reagoida ja sopeutua muutoksiin.

Uskomme sinun pärjäävän tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on kaipaamaamme kokemusta sekä olet itseohjautuva tiimipelaaja. Ennen kaikkea haemme tiimiimme henkilöä, jolla on hyvä asenne - meillä tehdään töitä tärkeiden teemojen parissa, can do -asenteella, aina pilke silmäkulmassa ja työstä nauttien.

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemuksesi, CV:si ja linkkisi mahdollisiin työnäytteisiin rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 24.7. Vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin!

Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan aikana, joten suosittelemme laittamaan hakemusta mahdollisimman pian.
 

Lisätiedot

josetta.lehtonen@mehilainen.fi / Community Developer
puh. +358 44 977 3247