(Poistunut julkaisusta)

Mobile Software Developer
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Etsimme ohjelmistokehittäjää ketterään tiimiimme! Pääset kehittämään eteenpäin mobiiliratkaisuja Suomen johtavaan taloushallinnon ohjelmistoon. Sinun ei tarvitse olla kaikkien alojen expertti, vaan etsimme rentoon porukkaamme kehittymishaluista osaajaa.

Kehitämme iOS- ja Android-sovellusta Microsoftin teknologioilla. Tulet työskentelemään full stack -kehittäjänä ja työtehtävät tulevat kattamaan kehityksen tietokannasta rajapinnan kautta yksikkötestattavan koodin kirjoittamiseen.

Tiimimme työskentelee asiakaslähtöisesti ketterin ohjelmistokehityksen menetelmin. Kuuntelemme kaikkien tiimin jäsenten mielipiteitä ja pyrimme yhdessä löytämään parhaat ratkaisut. Tavoitteemme on tehdä asiakkaidemme työpäivistä parempia ja vapauttaa aikaa siihen, mikä heille on tärkeintä omassa työssään.

Voit tutustua kehitettävään Netvisor-sovellukseen lataamalla sen sovelluskaupoista ja käyttämällä “Koekäyttö"-tilaa. Lue lisää ja lataa tästä: https://netvisor.fi/tuote/mobiili/koekaytto/.

Keitä me olemme?

Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla kahdeksan kertaa peräkkäin. Kulttuurimme on rento ja hierarkia matala. Jokainen on tervetullut porukkaamme sellaisena kuin on. Palkitun työkulttuurin ohella tarjoamme loistavat työkaverit ja kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin. Voit tutustua etuihin täällä: https://vismasolutions.com/rekry/#edut.

Me annamme työntekijöillemme vastuun ja vapauden tehdä työtään yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Voit työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös etänä. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi.

"Mobiilikehityksessä saan toteuttaa moderneja ratkaisuja ja tukea asiakkaidemme uusia liikkuvia työskentelytapoja."

Jarkko Koskinen, Software Developer

Lähetä hakemuksesi 1.12.2019 mennessä. Netvisorin mobiilikehitystiimi työskentelee Lappeenrannassa, mutta oma työpisteesi voi sijaita myös Lahdessa tai Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Ihatsu, janne.ihatsu@visma.com, puh. 050 380 5746.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä, Lappeenrannassa ja Lahdessa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.