(Poistunut julkaisusta)

Mobile Patrol -vartija (kesätyö)
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme kesätyöntekijöitä Mobile Patroliin pääkaupunkiseudulle

Mobile Patrol -vartijana valvot useamman kiinteistön turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. Mobile Patrol -vartiointityö on pääsääntöisesti yötyötä pitkissä vuoroissa ja kohteiden välillä liikutaan autolla.

Kesätyöt sijoittuvat Helsinkiin, Espooseen tai Vantaalle ja eripituiset kesätyösuhteet ajoittuvat 2.5.–30.9.2018 väliselle ajalle.

Tarvittaessa Securitas tarjoaa tehtävän edellyttämät vartijan koulutukset (vartijan työn perusteet, kesto 40h ja mahdollinen vartijan peruskurssi, kesto 80h) ennen kesätyön alkua kevään aikana.

Edellytämme

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely MobilePatrol -vartijana edellyttää, että viihdyt itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita, eikä myöskään tekniikan käyttö ole sinulle vierasta. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi välillä myös englannin kieltä.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartijakortin hakijalle eduksi.

MobilePatrol –vartijan työ edellyttää ajokorttia (b) ja ajotaitoa. Lisäksi työskentely vartijana edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.

Odotamme sitoutumista kesätyöhön ja koulutusten suorittamiseen ja toivommekin, että valittavat henkilöt voisivat työskennellä kesän aikana yhtäjaksoisesti vähintään kahden kuukauden ajan.

Tarjoamme

Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset. Töitä voit oman tilanteesi ja toiveidesi mukaan tehdä joko osa- tai kokoaikaisemmin. Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin. Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. liikuntaetuja.

Hakuohjeet

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta huolellisesti. Toimithan nopeasti, sillä avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja kesätyöpaikoista voit kysyä sähköpostitse osoitteesta rekrytointi@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 –kampanjassa!