(Poistunut julkaisusta)

Mobile Developer
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018
Onko mobiilikehitys sinun juttusi? Hae meille mobiilikehittäjäksi! Saat vastuullesi viedä Suomen suosituimpia yritysten talouden- ja toiminnanohjauspalveluita mobiiliin.

Mitä etsimme?

Etsimme mobiilikehittäjää, tai virallisemmin Mobile Developeria. Tehtävässä pääset rakentamaan mobiilikokemusta yli 20 000 yrityksen käyttämiin palveluihin osana Visma Solutionsin kasvavaa mobiilikehitystiimiä. Voit olla joko uraasi aloitteleva lupaus tai kokeneempi kehittäjä, jolla tulee olemaan merkittävä rooli Netvisorin mobiilikokemuksen kehittämisessä.

Sinulla on aikaisempaa näyttöä vastaavista tehtävistä ja kenties omia sovelluksia AppStoressa tai Google Playssä. Ymmärrät hyvin miten sovellukset integroituvat muihin järjestelmiin, tiedät sovelluskauppojen toiminnot ja osaat sovellusten julkaisuun ja elinkaareen liittyvät prosessit.

Vastuullasi on viedä eteenpäin tuotteidemme omia sovelluksia iOS- sekä Android-alustoilla. Työ voi kuitenkin sisältää myös muuta kehitystä, esimerkiksi rajapinnan rakentamista mobiilikokemukseen liittyen - osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Työskentelemme Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa (Xamarin, .net, MS SQL Server). Vaikka näiden työkalujen osaaminen katsotaan eduksi, ei se ole kuitenkaan välttämätöntä. Asenne, oppimiskyky ja kehittymishalu ratkaisevat haun.

Mitä tarjoamme?

Vaikka meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena, emme sovi kaikille työnantajaksi. Asetamme korkeita tavoitteita, annamme paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä työntekijöille sekä edellytämme sisäistä motivaatiota ja tekemisen meininkiä jokaiselta.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Lappeenrannassa. Haku päättyy 8.4.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Arto Muikku, arto.muikku@visma.com , puh. 040 7500 404.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 180 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 600 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2016 liikevaihto oli n. 850 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi.