(Poistunut julkaisusta)

Mobile Developer / Mehiläinen
Mehiläinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Mehiläinen hakee Helsinkiin, Turkuun tai Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen 
 

MOBIILIKEHITTÄJÄÄ DIGITAALISIIN PALVELUIHIN 

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, jossa yhdistyy sekä vastuu että vapaus? Haluatko edistää suomalaisen teknologiaosaamisen vientiä ulkomaille? 

OmaMehiläinen -palveluamme ja Digiklinikkaa käyttää jo lähes miljoona suomalaista, ja olemme lähteneet viemään osaamistamme myös maailmalle. Nyt etsimme kasvavaan tiimimme ratkaisunhakuisia ja itseohjautuvia tekijöitä, joilla on aitoa paloa mobiilikehittämistä kohtaan ja jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta. Kuulostaako sinulta? Mahtavaa, sillä haluamme sinut osaksi tiimiämme! 

Kehitystiimimme vastaa kaikista digitaalisista palveluistamme käyttöliittymistä tietokantoihin ja infraan asti. Mobiilisovelluksia kehitämme natiivisti iOSille ja Androidille Swiftillä ja Kotlinilla käyttäen Rx-kirjastoa. Palvelimella on käytössä TypeScript ja Node.js sekä MS SQL. Muita käyttämiämme työkaluja ovat Git & Gitlab, Sketch ja Abstract.  

" Parasta tiimissä on se yhteishenki, johon vaikuttaa paljon esimiestyö: luotetaan, että jengi tekee parhaansa, ja jos jokin ei meinaa sujua niin saa aina apua eikä satikutia”, kuten yksi devaajistamme sanoi, tiivistää hyvin sen, miksi meillä työskentely kannattaa. Tässä kuitenkin vielä muutamia muita syitä: 

  • Tarjoamme mielekästä, merkityksellistä työtä terveydenhuollon parissa, jossa tekemäsi asiat ovat näkyviä ja saavuttavat tuhansia asiakkaita päivittäin. 

  • Saat ympärillesi tiimin, joka ei ole vain täynnä kovan luokan osaajia, mutta oikeasti hyviä, avuliaita tyyppejä, joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Vaihtuvuus tiimissämme onkin todella pientä, mistä olemme erityisen ylpeitä. 

  • Mehiläinen ei ole vain tunnettu ja arvostettu sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja vaan myös työnantaja, joka todella panosta digitaalisiin palveluihin sekä työntekijöiden hyvinvointiin – kehitystiimissämme on jopa oma työhyvinvoinnin kehittäjä. 

  • Toimistomme sijaitsevat Turun ja Helsingin keskustassa, mutta meillä on mahdollisuus myös etätyöhön yhdessä sovittaessa.  

Mitä toivomme sinulta 

  • Vahva osaaminen ja kokemus vähintään toisesta ohjelmointikielestä Swift ja/tai Kotlin sekä Rx-kirjastosta ja Git-versionhallinnasta.  

  • Hienoa, jos hallussasi ovat myös React Native, TypeScript sekä Node.js. 

  • Hyvät kommunikointi-ja tiimityöskentelytaidot sekä kyky reagoida ja sopeutua muutoksiin.

Pärjäät loistavasti tässä tehtävässä, mikäli sinulla on kaipaamaamme kokemusta sekä olet vastuuntuntoinen ja auttavainen hyvä tyyppi. Ennen kaikkea haemme tiimiimme henkilöä, jolla on hyvä asenne - meillä tehdään töitä tärkeiden teemojen parissa, can do –asenteella, aina pilke silmäkulmassa ja työstä nauttien.

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta, kuitenkin viimeistään 28.2. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja kutsumme jatkoon valitut tutustumaan meihin paremmin. Muistathan, että vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin!

Lisätietoja tehtävästä antaa Josetta Lehtonen (Community Developer), josetta.lehtonen@mehilainen.fi , puh. 044 9773247, tavoitettavissa arkisin klo 10-12 välillä.