(Poistunut julkaisusta)

Mobile Developer (Android)
Buildie Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Hei kehittäjä, unohda kymmenet alati muuttuvat ja päällekkäiset asiakasprojektit, joiden deadline oli jo eilen! Koetko olevasi enemmän asiakaspalvelija kun ohjelmistokehittäjä? Kehitätkö komponentteja tai osakokonaisuuksia tuotteisiin, joiden loppukäytöstä sinulla ei ole mitään tietoa?

Tule mukaan kehittämään rakennusalan kuuminta ohjelmistotuotetta! Lupaamme työrauhan yhteen projektiin kerrallaan ja inhimilliset deadlinet. Toimit arvostettuna mobiilikehittäjänä osana ketterää tuotekehitystiimiä. Pääset näkemään aitiopaikalta työsi jälkeä - tuotteen käyttöä oikeassa käyttöympäristössä.

Työpaikkasi

Olemme Buildie, 2015 perustettu rento ja reipas kasvuyritys Tampereelta. Työllistämme tällä hetkellä 8 henkeä ja tuplaamme luvun vielä tänä vuonna. Reilussa neljässä vuodessa olemme kehittäneet rakennusalalle innovatiivisen digitaalisen palvelun, joka on käytössä yli 50 kaupungissa ja kunnassa ympäri Suomea. Kansainvälisen liiketoiminnankin olemme ehtineet aloittamaan Pohjoismaissa. Tuotteemme arvostuksesta jotakin kertoo se, että 95% asiakkaistamme jatkaa vuosittain sopimustaan. Reippaan vauhdin ylläpitämiseksi tuotekehityksemme tarvitseekin nyt juuri sinut pitkäaikaiseen ja vakituiseen Mobile developerin (Android) positioon.

Näidenkin parissa pääset työskentelemään

Java

Kotlin

Amazon Web Services

UI-suunnittelu

Tarjoamme

Pääset osaksi rentoa tuotekehitystiimiä, jossa asioista keskustellaan yhdessä ja toisen tukeminen kuuluu kaikkien toimenkuvaan. Tiimimme on pieni, mikä tuo etuina ketteryyden, vähäisen byrokratian ja vapauden. Tiimin Android-kehittäjänä pääset vaikuttamaan tuotteen mobiili-sovelluksen kehitykseen ja suunnitteluun. Ensimmäisten täytettävien positioiden ansiosta osallistut talon sisäisen tuotekehitystiimin muodostamiseen, toisin sanoen pääset vaikuttamaan kollegoidesi valintaan. Mikäli tunnet jo entuudestaan sopivat kaverit, niin vielä parempi. Rekrytoimme heidätkin. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa Finlaysonilla, jonne julkisetkin kuljettavat kätevästi ja autopaikkaetukin löytyy talon puolesta.

Tartu tilaisuuteen! Tämä uniikki positio täytetään välittömästi sopivan huipputyypin löydyttyä.

Hae paikkaa oheisen linkin kautta.

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja voit kysellä Baronan rekrytointikonsultilta Tomi Niskaselta, tomi.niskanen@barona.fi.