(Poistunut julkaisusta)

Mobiiliverkko-/tietoliikenneasentaja (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

 

Hakuaika 09.12.2019 – 23.12.2019

Haemme nyt toimeksiantajayritykseemme mobiiliverkko-/tietoliikenneasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä yritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Toimeksiantajamme on erikoistunut mobiiliverkon tukiasemalaitteiden asennustyöhön pääkaupunkiseudun alueella. Työtä tehdään tiimeittäin ja tehtävät koostuvat tukiasemalaitteiden kaapelointi-, asennus-, konfigurointi- ja kytkentätöistä vaihtuvissa työkohteissa. Työtä tehdään arkisin 40 h/viikko.

Työssä menestyminen edellyttää sähköistysalan pohjakoulutusta, aiempaa työkokemusta sähköistysalan työtehtävistä sekä hyviä tiimityötaitoja. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on 110%:n kiinnostus ja asenne työntekoa kohtaan sekä halu oppia uutta. B-ajokortti, oma auto ja suomen kielen taito ovat perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen. Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä sähköistysalan erikoisosaajaksi sekä työpaikan nuorekkaassa ja reilussa työyhteisössä.

Hae paikkaa täyttämällä oheinen hakulomake. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.