(Poistunut julkaisusta)

Mobiilineuvoja liikkuvaan työhön
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Etsimme asiakkaallemme itsenäisen työotteen omaavaa ja ihmisten kanssa luontevasti toimivaa teknistä neuvojaa työskentelemään niin mobiilineuvonnan kuin yksinkertaisten tietokonehaasteiden neuvonnan ja kouluttamisen parissa. Nautitko liikkuvasta työnkuvasta ja ihmisten kouluttamisesta teknisten aiheiden parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

MITÄ?

Etsimme rakennusalan asiakkaallemme liikkuvaa mobiilineuvojaa 3 kuukauden projektiin. Tehtävässä työskentelet erilaisten mobiilisovellusten neuvonnan ja käytön opastuksen parissa, opastaen ja auttaen yrityksen työntekijöitä uusien sovellusten käytössä sekä käyttöönotossa. Tehtäviin kuuluu mobiilineuvonnan lisäksi myös yksinkertaisissa tietokonehaasteissa auttamista ja esimerkiksi O365-paketin sovellusten käytön opastamista. Mobiilineuvojan tehtävässä kierrät itsenäisesti yrityksen eri toimipisteissä ympäri Suomen, järjestäen pienryhmäkoulutuksia ja opastaen arjen mobiilikäytön haasteissa. Liikkuvan luonteensa vuoksi tehtävä saattaa edellyttää toisinaan myös yöpymistä eri kohteissa.

Tehtävä on kokoaikainen 3 kuukauden määräaikainen tehtävä jossa tulet työllistymään Barona IT:lle, mutta toimimaan asiakasyrityksemme eri toimipisteissä. Kotipaikkasi tehtävässä on pääkaupunkiseudulla. Tehtävä on liikkuvaa, ja reissupäiviä tehtävässä on tarpeen mukaan n. 3-4 päivää viikossa. Kaikki reissupäivät eivät kuitenkaan vaadi yöpymistä. Tehtävän aloitus on projektin tarpeiden mukaan tammikuussa 2021.

KENELLE?

Toivomme, että sinulla olisi kokemusta vastaavista neuvontatehtävistä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä. Olet tottunut organisoimaan ja priorisoimaan omaa työarkeasi ja pystyt hoitamaan työtehtäviäsi itsenäisesti. Sinulle on luontevaa kohdata uusia ihmisiä päivittäin niin kasvokkain kuin puhelimitsekin ja uskallat rohkeasti toimia uusissa ympäristöissä. Tehtävässä opastat ja autat eri taustaisia ihmisiä, joten toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta ja halua kouluttaa sekä opastaa tekniikan käytössä. Tehtävän liikkuvan luonteen vuoksi toivomme myös valmiutta liikkuvaan työhön, sekä omaa ajokorttia. Saat tehtävään ja käytettäviin mobiilisovelluksiin kattavan perehdytyksen ja pääset työskentelemään osana huumorintajuista ja rentoa työyhteisöä.

TOIVOMME:

  • Aitoa kiinnostusta opastaa ihmisiä teknisten laitteiden ja mobiilisovellusten käytössä
  • Rohkeutta toimia itsenäisessä tehtävässä erilaisten ihmisten kanssa
  • Ymmärrystä ja osaamista mobiilikäytöstä sekä erilaisista sovelluksista
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja O365-ympäristön käytön hallintaa
  • B-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus ei ole pakollinen, mutta katsotaan eduksi.
  • Valmiutta liikkuvaan reissutyöhön

TARJOAMME:

  • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä teknisen neuvonnan parissa
  • Itsenäisen roolin projektissa, jossa pääset tutustumaan asiakasyrityksen erilaisiin kohteisiin
  • Vapautta ja vastuuta järjestää erilaisia pienryhmäkoulutuksia ja opastuksia kohteesta riippuen
  • Kattavan perehdytyksen projektin alkaessa

Mikäli tehtävä kolahti, laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian. Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti, etäyhteyksiä hyödyntäen.

Nettisivuiltamme voit kurkata, millaisiin asiakasyrityksiin kauttamme voi työllistyä ja millaista on työskennellä Barona IT:llä: barona.fi/techsupport