(Poistunut julkaisusta)

Mobiililaitteiden korjaaja
Fonum Oy AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

MOBIILILAITTEIDEN KORJAAJA

Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto ja työllistämme tällä hetkellä yhteensä yli 160 työntekijää. Palvelemme asiakkaita 30 liikkeessä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa ympäri maan. Olemme kasvava ja vahvasti kehittyvä yritys, jossa työskentely on dynaamista, monipuolista ja vaihtelevaa. Meille on tärkeää, että pidämme aina sopivan pilkkeen silmäkulmassa – työn tulee olla myös hauskaa.

 

Oletko kiinnostunut mobiililaitteista? Oletko tarkka ja kiinnostunut huolto- ja korjaustöistä?

 

Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa laittaa hakemusta tulille! Etsimme mobiililaitteiden korjaajaa keskushuoltoomme Helsingin Pitäjänmäkeen.

 

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu yleisimpien mobiililaitteiden huolto ja korjaus. Yhteistyössä muiden Fonumilaisten kanssa pääset tekemään töitä korkealaatuisen asiakaskokemuksen puolesta. Toimit läheisessä yhteistyössä mm. varaston, asiakaspalvelun ja myymälöissä työskentelevien kollegoittesi kanssa. Teet töitä pääasiassa arkisin päivävuorossa. 

 

Kokemus pienelektroniikan korjaamisesta on eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä me kyllä koulutamme sinusta meisselinheiluttamisen ammattiosaajan. Aiempi työkokemus korjaus- ja huoltotöistä tai harrastemielessä vapaa-ajalla kerrytetty kokemus ja osaaminen laitteiden korjaamisesta/huoltotöistä katsotaan eduksi.

 

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta korjaamiseen ja huoltotöihin sekä yleistä kiinnostusta tekniikkaan ja mobiilialaan ja -laitteisiin. Odotamme sinulta halua ja kykyä sekä kärsivällisyyttä tehdä toistuvia ja tarkkuutta vaativia korjaustöitä. Positiivinen asenne ja itsenäinen työote luovat hyvän perustan tehtävässä onnistumiselle. Olet motivoinut oppimaan uutta ja haluat kehittyä korjauksen ammattiosaajaksi. Nopeastikin muuttuvien tilanteiden edessä pysyt rauhallisena ja pystyt työskentelemään nopeatempoisessa työympäristössä.

 

MITÄ ME TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme dynaamisen ja rennon työilmapiirin sekä monipuolisen tehtäväkentän, joka antaa mahdollisuuden kehittyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

 

Meitä kiinnostaa kuulla sinun tarinasi: kerro miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö haettavaan tehtävään?

 

Ota askel kohti pienten meisselien maailmaa, ja lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si vaikka heti. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa keskushuollon vetäjä Jari Vekkeli, puh. +358 50 339 9700 tai jari.vekkeli@fonum.fi.

 

Lue lisää Fonumista ja uratarinoita osoitteesta https://fonum.fi/rekry/uratarinoita.

 

TIEDOT:

  • Työtehtävä: Mobiililaitteiden korjaaja

  • Tarve: Yksi (1) työntekijää

  • Sijainti: Helsinki Pitäjänmäki

  • Hakuaika: 29.10.- 11.11.2018

  • Haastattelupäivät: Haastatteluihin sopivien henkilöiden löydyttyä

  • Lisätiedot: Jari Vekkeli, +358 50 339 9700 tai jari.vekkeli@fonum.fi

  • Hakemukset: osoitteeseen rekry@fonum.fi otsikolla ”Työhakemus korjaaja keskushuoltoon”

 

Rakkaudesta pieneen meisseliin!