(Poistunut julkaisusta)

Mobiililaiteteknikko - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018
Me Mobylifellä haluamme tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja parasta huoltopalvelua mobiililaitteille. Asiakaskuntaamme ovat yksityiset kuluttajat, yritykset, jälleenmyyjät, maahantuojat, operaattorit, laitevalmistajat ja huoltoliikkeet, joille tarjoamme parasta mahdollista palvelua. Päämääränämme on antaa liiketoiminnallenne lisäarvoa tarjoamalla käyttöönne osaavan henkilöstön, kilpailukykyiset hinnat ja nopean logistiikan.

Tehtävän kuvaus

Onko sinulla sähköalan koulutus ja tai oletko harrastusten kautta ollut mobiililaitteiden kanssa tekemisissä? Oletko jo ammattitaitoinen mobiililaiteteknikko ja haluat päästä työskentelemään monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä mobiililaitteiden parissa?
Etsimme nyt asiakkaallemme Mobylifelle kokoaikaseen työhön mobiililaiteteknikkoa.  Aloitus tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhteen pituus on aluksi 8 kuukautta, jonka jälkeen työllistyminen Mobylifen palvelukseen on mahdollista. Mobylifen toimipiste ja modernit sekä viihtyisät huoltotilat löytyvät Helsingin Pitäjänmäestä hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Tehtävässä ja palkkauksessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Odotamme sinulta

Hyvä oppimiskyky, tehokas työskentelytapa sekä halu selvittää ongelmat ja löytää asiakkaalle parhain mahdollinen ratkaisu, ovat erinomaisen hyödyllisiä taitoja tässä työtehtävässä. Tehtävässä menestymisen avaintekijöitä tiivistetysti ovat:  
  • halu kehittää itseään
  • IT-osaamista
  • huolellinen ja tarkka työskentelytapa
  • ongelmanratkaisukyky
  • tiimihenkisyys
  • englannin ja suomen kielen taito
  • soveltuva koulutus kyseiselle alalle, esim. sähköalan perustutkinto elektroniikka / tietoliikenne
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mobiililaitealan johtavien brändien parissa jatkuvasti kehittyvällä alalla!
Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta 8 kuukauden ajaksi, jonka jälkeen työllistyminen suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen on mahdollista.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lisätietoja työstä aikavälillä 13-17.8. antaa tarvittaessa henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen, puh. 030 6090 602/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 20.8.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.